Seniorenkamp 2019 (foto's)

Wat hebben we weer een leuk weekend gehad met zijn allen. Van vrijdag t/m zondag hebben we veel gedaan en toch ook weer niet....

Op vrijdag was het al feest, Kees werd toen 57 jaar jong. Daar hebben we uiteraard even bij stil gestaan.
Jacolien had een heel mooi cadeautje meegenomen (zie foto's).

Na een drukke, maar vooral gezellige vrijdagavond was het zaterdagmorgen tijd voor de groepsfoto. Alles werd uit de kast gehaald om die zo mooi mogelijk te laten worden. Dankzij on ze huisfotograaf (Martin) is dat ook gelukt.
Rond de middag zijn we met zijn allen vertrokken naar Zwolle voor een boottocht. Dat was een mooi moment om even bij te komen en op te laden voor de rest van de dag. In het centrum van Zwolle bleek het stadsfeest gevierd te worden. Na een bakkie zijn we door het centrum gelopen en hebben onder het genot van een patatje naar de muziek geluisterd.

Nadat we terugkwamen in het huis ging iedereen zijn eigen gang. Er werden bordspellen gespeeld, gekletst, gerelaxed en volleybal gespeeld. Na dit alles was het tijd voor traditionele BBQ.  Daarmee werd een goede bodem gelegd voor de rest van de avond. Tot in de late uurtjes was het weer een gezellig boel. Er was iemand die iets te vroeg naar bed ging volgens de jongsten onder ons. Die werd dan ook hardhandig uit zijn bed gehaald. In eerste instantie was die daar niet zo blij mee, maar na een biertje was alles weer helemaal goed en was hij blij dat hij uit bed werd gehaald.

Als afsluiting hebben we zondagmorgen klootgeschoten. Sommigen dachten dat we dit met een geweer moesten doen. Dat was noiet het geval. We werden in groepjes weggestuurd om met een bal van steen met zo min mogelijk worpen een parcours af te leggen. De bal moest dan onderhands worden gegooid. We starten met 5 groepjes en hadden in totaal 12 ballen en 4 stokken om een bal uit de sloot te kunnen halen. Na afloop hadeen we nog 5 ballen over en 3 stokken. Stok 4 was helaas gesneuveld.

De organisatie gaat op zoek naar een locatie voor volgend jaar. Er komt zeker weer een nieuwe editie van dit weekend. Iedereen die er bij was, bedankt voor alle gezelligheid en tot volgend jaar. De foto's kan je hier zien.

Adverteerders

Over de Zeemeeuwen

BC de Zeemeeuwen is een gezellige badmintonvereniging voor jong en oud.

Er kan op veel niveau's worden gespeeld en met een zeer actieve jeugdcommissie is er ook voor de jeugd veel te doen.

Speeltijden

  • DINSDAG 13.45 - 15.30
  • DINSDAG (t/m 10-10) 20.00 - 22.00
  • DINSDAG (vanaf 24-10) 20.30 - 22.30
  • DONDERDAG 20.00 - 23.00
  • ZATERDAG (jeugd) 8.30 - 12.00

Get Social

Bezoek ook eens onze Facebook pagina