Aanbieding

BC de Zeemeeuwen heeft een leuke aanbieding om kennis te maken met de badmintonsport. Wordt in januari lid en speel de rest van het seizoen voor maar € 75,-. Kijk voor meer informatie over de sport, speel- en trainingstijd op deze website.  Voor meer informatie over de vereninging of de actie kunt u ook een email sturen naar info@zeemeeuwen.nl

Sinterklaas (foto's)

De Pieten hebben er weer een gezellige boel van gemaakt. Met leuke spelletjes, lekker eten en heel veel gezellige kinderen was het een groot succes. De jeugdcommissie heeft hun best gedaan om alles in goed banen te leiden en de kinderen een gezellige ochtend te bezorgen. Foto's van dit festijn zijn hier te zien.

Pieten, tot volgend jaar.

Oliebollentoernooi

We hebben al heel wat jaren het oliebollentoernooi georganiseerd. Helaas vallen Kerst en oudejaarsdag erg ongunstig dit jaar. Daarom is besloten om er dit jaar een Nieuwjaarstoernooi van te maken.
Lees meer: Oliebollentoernooi

WBF Westlandtoernooi 2020

Op zaterdag 15 februari wordt het WBF Westlandtoernooi voor senioren georganiseerd. Dit jaar vindt dat plaats bij Quintus in Kwintsheul. Je kan je hier inschrijven.

Adverteerders

Over de Zeemeeuwen

BC de Zeemeeuwen is een gezellige badmintonvereniging voor jong en oud.

Er kan op veel niveau's worden gespeeld en met een zeer actieve jeugdcommissie is er ook voor de jeugd veel te doen.

Speeltijden

  • DINSDAG 13.45 - 15.30
  • DINSDAG (t/m 10-10) 20.00 - 22.00
  • DINSDAG (vanaf 24-10) 20.30 - 22.30
  • DONDERDAG 20.00 - 23.00
  • ZATERDAG (jeugd) 8.30 - 12.00

Get Social

Bezoek ook eens onze Facebook pagina