Algemene informatie

Activiteiten
De jeugdafdeling van BC De Zeemeeuwen organiseert diverse activiteiten gedurende het jaar. Ruim van te voren worden data en tijden bekend gemaakt via een uitnodiging per brief, mail, facebook en de website www.zeemeeuwen.nl. Activiteiten zijn onder andere:

- Vrienden en vriendinnen ochtend
- Ouderochtend
- Informatie avond voor de ouders inzake competitieperiode
- Deeldiploma’s (vergelijkbaar met zwemdiploma’s maar dan voor badminton)
- Thema toernooi (niet ieder seizoen)
- Sinterklaas
- Kerstontbijt
- Seizoen opening of afsluiting
- Jeugdkamp

Contactpersonen
Voorzitter jeugdcommissie: Rob Overeinder jeugd@zeemeeuwen.nl
Hoofdtrainer jeugdafdeling: Dave Koldenhof dave@zeemeeuwen.nl 06-41450511
Vertrouwenspersoon: Leslie Bujoczek en Dave Koldenhof
Competitieleider opstap: Wendy Overeinder
Competitieleider district: Dennis van der Houwen
Jeugdcommissie: jeugd@zeemeeuwen.nl

Competitie
In de periode van februari tot en met mei doen alle kinderen mee aan de jeugdcompetitie. Gedurende deze periode is er alleen in de competitie vrije weken training.
De teams worden door de jeugdcommissie samengesteld en rond de jaarwisseling definitief gesteld.
Indeling van de teams gaat op basis van leeftijd, speelervaring, advies van de bond, potentie van de speler, wensen van de spelers zelf.
De teams krijgen een coach aangeboden voor de thuiswedstrijden.

Beeldmateriaal
Tijdens de trainingen en activiteiten worden veelvuldig foto’s gemaakt. Deze worden gepubliceerd op de website en onze facebook pagina. Wanneer hier bezwaren tegen zijn dan kan dit bij de voorzitter van de jeugdcommissie (Dave) worden aangegeven, een reden is niet nodig.

Geschillen
Wanneer er om welke reden ook onduidelijkheden, geschillen of andere zaken zijn nodigen wij u uit dit te melden bij de voorzitter van de jeugdcommissie of bij onze vertrouwenspersoon (Leslie).

Afmelden van een training / opzeggen lidmaatschap
Wanneer je niet aanwezig kan zijn bij de training wordt het op prijs gesteld wanneer dit van te voren wordt gemeld. Dit kan via een app / sms / email of doorgeven in de hal. 06-41450511, dave@zeemeeuwen.nl
Wanneer u onverhoopt het lidmaatschap van uw kind(eren) wilt opzeggen verzoeken wij u dit tijdig te doen, doch uiterlijk voor de start van het nieuwe seizoen. Wij stellen het op prijs wanneer wij op de hoogte worden gesteld van een eventuele afmelding van lidmaatschap.

Toernooien
Er worden in de omgeving meerdere toernooien per seizoen georganiseerd. Deelname hieraan wordt gestimuleerd en draagt bij aan de ontwikkeling van de spelers.
Wij stellen het op prijs wanneer het clubtenue gedragen wordt voor een uniforme uitstraling op het toernooi. Deelname kosten zijn voor eigen rekening.
Omdat BC de Zeemeeuwen werkt met vrijwilligers kunnen wij geen begeleiding toezeggen.

Vrijwilligers
De volledige jeugdcommissie draait op vrijwilligers. Deze vrijwilligers trachten een unieke sportervaring en ontwikkeling op gebied van sport, spel en beweging mee te geven aan uw kind(eren). Wilt u ook wat betekenen voor onze vereniging dan vernemen wij dat graag. Alle kleine beetjes helpen. Meer informatie is opvraagbaar bij een van de jeugdcommissieleden. Al onze vrijwilligers zijn verzekerd via de gemeente Westland.
Een groot deel van onze vrijwilligers hebben een EHBO, BHV diploma en / of zijn medisch onderlegd.

No bully beleid
Op onze vereniging wordt pesten in welke vorm ook niet toegestaan. Indien zich onverhoopt situaties voordoen dan verzoeken wij u vriendelijk dit te melden bij een van de jeugdcommissieleden of bij een van onze vertrouwenspersonen.

Kleding en materialen
Het clubshirt van BC de Zeemeeuwen is bij een van de jeugdcommissieleden aan te schaffen voor € 10,00. Wanneer het shirt vervangen dient te worden geven wij € 5,00 terug wanneer het oude shirt in nette staat wordt ingeleverd. Voor de start van de competitie verwachten wij in samenspraak met onze hoofdsponsor Formzet een nieuw shirt te introduceren. Bijdrage en voorwaarden kunnen hierbij afwijken.

In onze hal zijn zwarte zolen niet toegestaan, wij adviseren een korte broek of rokje te dragen.
Om veiligheidsredenen is het dragen van sierraden niet toegestaan tijdens het deelnemen aan de trainingen.Indien gewenst zijn rackets, shuttles en gripjes aan te schaffen bij Dave Koldenhof. Ook kan hij u informeren over de aanschaf van schoeisel.

Adverteerders

Over de Zeemeeuwen

BC de Zeemeeuwen is een gezellige badmintonvereniging voor jong en oud.

Er kan op veel niveau's worden gespeeld en met een zeer actieve jeugdcommissie is er ook voor de jeugd veel te doen.

Speeltijden

  • DINSDAG 13.45 - 15.30
  • DINSDAG (t/m 10-10) 20.00 - 22.00
  • DINSDAG (vanaf 24-10) 20.30 - 22.30
  • DONDERDAG 20.00 - 23.00
  • ZATERDAG (jeugd) 8.30 - 12.00

Get Social

Bezoek ook eens onze Facebook pagina